Apartmani Zrenjanin

Zrenjanin Svetozara Markovića 4, Zrenjanin
Cena od: 15.00 € do 35.00 € soba/apartman
 • Podeli:

Kontakt podaci

Ukupan broj ležaja

12

Opis smeštaja

Apartmani Zrenjanin nalaze se u strogom centru grada. Okruženi su brojim znamenitostima i zanimljivim mestima koje vredi posetiti. Tokom cele godine, u gradu se često organiuju razni kulturni događaji, festivali, manifestacije.

Apartmani Zrenjanin u svojoj ponudi poseduju, 2 potpuno sređena apartmana i 2 sobe, pri čemu je smeštajni kapacitet apartmana - 4 odrasle osobe dok su  za sobe - 3 osobe.

Čitav smeštajni kompleks nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, sa gradskim pogledom. Modernog dizajna,a potpuno su opremeljni  u vidu nameštaja i sadrže sve ono što je neophodno za ugodan boravak u njima, i to: Klima uređaj, Norveške radijatore, veliki LCD TV sa kablovskim programom, brz stabilan wifi internet na celokupnoj površini apartmana

 

Smeštaj u Apartmanima Zrenjanin proširen za luksuzne apartmane

Jedan od najmodernijih smeštaja u Zrenjaninu, Apartmani Zrenjanin, proširili su svoj smeštajni kapacitet za luksuzne apartmane, što znači da u ponudi sada imamo ukupno sedam luksuzno opremljenih soba, studija i apartmana.

Dosadašnje moderno opremljene sobe sada su dobile još modernije „komšije“, koje krasi najmoderniji nameštaj, posebno biran da svakom gostu pruži maksimalan užitak, odmor i mir.

Luksuzni apartmani i sobe za svačiji džep

Naš cilj je oduvek bio da u strogom centru najvećeg banatskog grada omogućimo svim posetiocima kvalitetan smeštaj, a sada smo uslugu podigli na viši nivo: obezbedili smo luksuzne apartmane i sobe za svačiji džep, tako da odmor u odlično smeštaju nije samo za one sa „dupljim džepom“. Naprotiv, želimo da privučemo svakoga, ko želi da poseti Zrenjanin i njegovu okolinu, a ko voli nešto drugačije, da udovolji sebi i uživa u udobnosti smeštaja, koji će ubrzo smatrati drugim domom. Zato smo pažljivo birali nameštaj i boje koje će delovati opuštajuće i umirujuće na svačiji um i za svačije oči. Brinuli smo i o tome da nameštaj i boje budu praktično i moderno raspoređene i nismo štedeli na idejama, rešenjima i posvećenosti, pre svega, i veoma smo ponosni na rezultat koji je pred gostima.

Ponosni smo na utiske onih koji su boravili u našem smeštaju, jer su pokazali da smo uspeli u svemu što smo želeli da postignemo: udobno i moderno smo uklopili bez uticaja na kvalitet. Dešava se da kvalitet strada kada želite da uklopite moderno i udobno, čak je teško uklopiti te dve karakteristike. Ni, mi to nismo hteli da dozvolimo. Naprotiv, čak smo uspeli da sve to uklopimo u jednu celinu koja Apartmane Zrenjanin čini jedinstvenim i kompletnim užitkom za oči i um.

Sobe u centru Zrenjanina Od 2015. godine, kada smo otvorili vrata naših apartmana i soba u centru Zrenjanina, misija nam je bila da obezbedimo najbolji mogući smeštaj, ali to nije samo to. Želeli smo, a i dalje želimo da poboljšavamo i reputaciju Zrenjanina kao turistički privlačnog mesta, ali i ugostiteljske delatnosti. I utisci gostiju, koji nam se rado vraćaju, govore u prilog tome da je naša misija uspešna.

Sadržaj smeštaja

 • TV
 • Kablovska TV
 • Internet
 • Klima
 • Pet friendly
 • Parking
 • Kupatilo sa WC
 • Tuš kabina
 • Turistička zona
 • Miran kraj
 • Obezbeđena posteljina
 • Norveški radijatori

Cene / dodatni opis

U vezi informacija o ceni, možete nas kontaktirati putem telefona, kontakt forme, ili putem našeg zvaničnog web sajta.

KALENDAR SLOBODNIH I ZAUZETIH DANA CELOKUPNOG OBJEKTA
(ovaj kalendar vazi ukoliko smeštajni objekat nema upisane pojedinačne sobe / apartmane sa svojim kalendarima)
   
Zauzeti dani  Slobodni dani 

Lokacija

Zrenjanin Svetozara Markovića 4, Zrenjanin
Udobnost
Čistoća
Lokacija
Ljubaznost
Cena
0
UKUPNA OCENA
Još uvek nije ocenjen!
BILI STE NAŠ GOST? Upišite utisak o našem smeštaju
* Prepišite kod:capthca

Imate pitanje, želite da oglasite smeštaj

Kontaktirajte nas putem kontakt forme.
Pišite nam